Cégalapítás

Új vállalkozása elindításában is segítséget tudunk nyújtani, ügyvéd kolleganőm közreműködésével. Így mindent helyben el tud intézni, valamint az új cég alapításával kapcsolatban felmerülő kérdésekre azonnal választ kap.

Cégforma kiválasztásánál kulcsfontosságú kérdés az adózás, ezért vállalkozása működéséhez a legoptimálisabb lehetőséget kell választania, amihez minden szakmai támogatást megkap, hogy a felelősségteljes döntést hozhasson. Új cég alapításánál figyelembe vesszük tevékenységét, a terveit és a lehetőségeit. Majd ezek alapján javaslatot teszünk a megfelelő társasági formára.

Mire van szüksége egy cégalapításhoz?

- tulajdonosok és a tisztségviselők igazolványaira (lakcím és adóazonosító kártya, személyigazolvány)
- székhelyet, telephelyet szolgáltató személy nyilatkozata, hozzájárulása
- tevékenységi körök ismerete, meghatározása

A meglévő adatok alapján ügyvéd kolleganőm azonnal elindíthatja a cégbejegyzést. Fontos a bejegyzést követő 8 munkanapon bankszámlát kell nyitnia az új vállalkozásnak.

A cég nem csak üzlet

Bár globális lett a gazdaság, a feltételek mégsem teljesen azonosak a világ minden pontján. Mindig maradnak különbségek, és ezek mozgatják az üzletet. Munkánk az önképünk szerves része, nem pusztán pénzkeresési eszköz, amellyel tetőt teremtünk a fejünk fölé, és megkeressük a mindennapi betevőre valót.